Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VälkkyVeskat -heijastavat isot olkalaukutHeijastava_laukku2a.jpgKirjosillan uusi olkalaukkumallisto sai nimekseen VälkkyVeska. Laukkujen koristeina ovat heijastinrannekkeista tutut heijastavat kuviot.

VälkkyVeskan heijastava kuviointi on kuin koru ja se tuo vanhan suomalaisen kirjontaperinteen tähän päivään. Tuotteessa näkyy Kirjosillan rakkaus ja kunnioitus menneiden sukupolvien taitoihin ja luovuuteen. 

Ison laukun korkeus on 23cm, leveys ylhäältä 22cm ja alhaalta 24cm. Laukun sisus on jaettu kahteen osaan. Olkahihnassa on runsaasti säätövaraa. Olkahihna kiinnittyy laukkuun yläreunoista niin, että se toimii kätevästi myös vyötäröllä vyötärölaukkuna.

VälkkyVeska on pohjaväriltään mustaa markiisikangasta (100%puuvilla), joka hylkii vettä.  Heijastin kangas on harmaa ja kirjailut mustia tai värillisiä. Laukun vuorikangas on tyylikästä musta-harmaata patjaraitaa. Vuori on puuvillaa.

VälkkyVeska ei ole tyyppitarkastettu henkilönsuojain eikä se korvaa asianmukaista heijastinta. Laukun heijastava osa on kuitenkin tehty laadukkaasta EN ISO 20471 standardin vaatimukset täyttävästä heijastinkankaasta.

Laukut kirjailuineen tehdään yksitellen, joten niissä saattaa olla pieniä eroja.

Pussukka pestään käsin väljässä vedessä. Ei rumpukuivausta. Silitys kahden pisteen lämmöllä, mieluiten höyryllä.

Heijastava_Laukku-nimet.jpg

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
VälkkyVeska, iso, JoutsenLaululla (musta kirjonta)
VälkkyVeska, iso, SydänKäpysellä (punainen kirjonta)
VälkkyVeska, iso, PimeänPilkkeellä (musta kirjonta)