Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PimeänPilke, HopeaNäy pimeällä! IMG_1199.JPG

Kirjosillan talvitakin hihaan suunniteltu heijastinranneke, PimeänPilke on kuin koru. Heijastin on koristeltu konekirjonnalla.

PimeänPilke, Musta, kertoo sen, minkä värisellä langalla kuvio on kirjottu. 

Rannekkeen kuminauhaosa tekee käyttämisestä ja pukemisesta helppoa. Rannekkeen leveys on 8cm ja rannekeen pituudet 26cm, 29cm ja 32cm.

Heijastinkangas on väriltään harmaa. Sisäpuolen vuori on huopaa, joten ranneke pysyy hyvin paikoillaan. Lankana on kestävä polyesterilanka.

Kirjosillan heijastinten valmistuksessa käytetään vain heijastinkangasta, joka täyttää EN ISO 20471-standardin vaatimukset.

Työterveyslaitos, Topeliuksenkatu 41 b, 00250 Helsinki, ilmoitettu laitos no 0403, on tyyppitarkastanut tämän henkilönsuojaimen VNp 1406/93 ja sen muutosten mukaisesti. Ranneke täyttää myös jalankulkijaheijastimia koskevan standardin EN 13356 vaatimukset. Ne ovat siten virallisia CE-merkittyjä heijastimia, jotka valmistetaan alusta asti Suomessa.

Oikean koon valinnasta.
Näin mittaat kohdan, johon haluat rannekeen sijoittaa:
Käytä nauhamittaa.
Aseta mitta kohtaan, johon haluat rannekkeen asettaa.
Aseta mittanauha niin, ettei se kiristä liikaa, mutta ei ole löysäkään.
Toinen vaihtoehto on mitata tarkaan takin pintaa pitkin kiristämättä ollenkaan. Sitten vähennät luvusta 2-3cm.
Esim. 26-senttinen sopii nuoren toppatakkiin tai useisiin naisten villakangastakkeihin ( vaatekoot noin koot XS-M).  29-senttinen sopii tavalliseen toppatakkiin (vaatekoot noin M-L).  32-senttinen sopii tosi muhkeaan takkiin (vaatekoko noin X- XL). Jos rannekeen haluaa sijoittaa olkavarteen on koko aina suurempi.

Hinta alk.29.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
PimeänPilke, Hopea 26cm29.50 €
PimeänPilke, Hopea 29cm29.50 €
PimeänPilke, Hopea 32cm29.50 €
Lahjakortti hopeiselle heijastinrannekkeelle29.50 €