Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KäsKimallus, eri värejäNäy pimeällä ja ole tyylikäs!

varillisia1.jpg

Tilaustuotteen toimitusaika vaihtelee 3arkipäivää- 14arkipäivää.

Kirjosillan talvitakin hihaan suunniteltu KäsKimallus on heijastava ranneke, kuin koru. KäsKimallus on koristeltu konekirjonnalla. Se tuo vanhan karjalaisen kirjontaperinteen tähän hetkeen. KäsKimalluksessa näkyy Kirjosillan rakkaus ja kunnioitus menneiden sukupolvien taitoihin ja luovuuteen. 

KäsKimallus Hopea tarkoittaa sitä, että kirjontaan on käytetty hopean sävyistä kiiltävää lankaa. Heijastinkangas on harmaa.

Rannekkeen kuminauhaosa tekee käyttämisestä ja pukemisesta helppoa. Rannekkeen leveys on 8cm ja rannekeen pituudet 26cm, 29cm ja 32cm.

Heijastinkangas on väriltään harmaa. Sisäpuolen vuori on huopaa, joten ranneke pysyy hyvin paikoillaan. Lankana on kestävä polyesterilanka.

Kirjosillan heijastinten valmistuksessa käytetään vain heijastinkangasta, joka täyttää EN ISO 20471-standardin vaatimukset.

Työterveyslaitos, Topeliuksenkatu 41 b, 00250 Helsinki, ilmoitettu laitos no 0403, on tyyppitarkastanut tämän henkilönsuojaimen VNp 1406/93 ja sen muutosten mukaisesti. Ranneke täyttää myös jalankulkijaheijastimia koskevan standardin EN 13356 vaatimukset. Ne ovat siten virallisia CE-merkittyjä heijastimia, jotka valmistetaan alusta asti Suomessa.

Oikean koon valinnasta.
Näin mittaat kohdan, johon haluat rannekeen sijoittaa:
Käytä nauhamittaa.
Aseta mitta kohtaan, johon haluat rannekkeen asettaa.
Aseta mittanauha niin, ettei se kiristä liikaa, mutta ei ole löysäkään.
Toinen vaihtoehto on mitata tarkaan takin pintaa pitkin kiristämättä ollenkaan. Sitten vähennät luvusta 2-3cm.
Esim. 26-senttinen sopii nuoren toppatakkiin tai useisiin naisten villakangastakkeihin ( vaatekoot noin koot XS-M).  29-senttinen sopii tavalliseen toppatakkiin (vaatekoot noin M-L).  32-senttinen sopii tosi muhkeaan takkiin (vaatekoko noin X- XL). Jos rannekeen haluaa sijoittaa olkavarteen on koko aina suurempi.

Hinta:27.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
KäsKimallus, Pinkki, S-koko, n. 26cm
KäsKimallus, Pinkki, L-koko, n 32cm
KäsKimallus, Harmaa, S-koko n. 26cm
KäsKimallus, Harmaa, M-koko n. 29cm
KäsKimallus, Harmaa, L-koko n. 32cm
KäsKimallus, Punainen, L-koko, n. 32cm
KäsKimallus, Sininen, S-koko n. 26cm