Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Turvaa – tyylillä!

Kirjosilta tekee Suomen kauneimmat langoin kirjotut heijastimet. Tuotteet ovat saaneet alkunsa rakkaudesta menneiden sukupolvien taitoihin ja ajattomaan luovuuteen.

Mutta ennen kaikkea Kirjosillan heijastin saa sinut ja rakkaasi näkymään! Heijastin ystävälle on lahja, jolla on sanoma. Antamalla heijastimen kerrot, että välität!

Voimakkaasti näkyvät Kirjosillan heijastimet ovat Suomessa Työterveyslaitoksella tyyppitarkastettuja, CE-hyväksyttyjä ja ne täyttävät jalankulkija-heijastimia koskevat vaatimukset (standardi EN 13356).

Kaikki tuotteet tehdään käsityönä Suomessa, Valkeakoskella.


Lahjan paketointi ja lähetys suoraan lahjan saajalle

Halutessasi pakkaamme tuotteet puolestasi ja lähetämme suoraan lahjan saajalle, ilman hintatietoja. <3

Tukea Roosa-nauhalle

Kun läheinen, rakas, ihminen sairastuu vakavasti, maailma pysähtyy.
Hänen maailmansa. Minun maailmani. Elämä yllättää harmailla sävyillänsä. Ajatukset ja mieli vaeltavat laidasta laitaan epätoivon suosta päättäväisyyden pelloille. On vaikea olla avuton, kun ei voi auttaa, helpottaa omaa oloa saati sitten toisen oloa.

Näiden ajatusten äärellä Kirjosilta ja Johanna lahjoittavat tammikuussa 2021 200 euroa Roosa-nauha-keräykseen. Lisäksi jokaisesta helmikuussa myydystä heijastinrannekkeesta tai laukkukorusta lahjoitettiin 1 euro samaan keräykseen. Helmikuussa 2021 myytiin yhteensä 162 rannekketta ja VeskaVälkkettä. Loppujen lopuksi, matikkapäätä uhmaten, lahoitussumma pyöristettiin 300 euroon.

Suuriin lahoituksiin ei pienyrittäjä pysty, mutta ilolla ja ylpeydellä lajoitetaan se, mihin pystytään. Lämmin kiitos kaikille asiakkaille, jotka autoitte lahjoitussumman kerryttämisessä! ❤

Tutustu Kirjosillan tuotteisiin