Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kirjosillan tuotteet ovat palkittuja ja kansain-välisesti tunnettuja. Niille on myönnetty mm. Design from Finland- ja Avainlippu-merkit ja ne ovat saaneet Taito-palkinto 2016 –kunnia maininnan.

Ole osa suomalaista tarinaa

Kirjosillan JoutsenLaulu-heijastin on saanut käyttöönsä SuomiFinland100- juhlavuoden tunnuksen. Kaikki tuotteemme kertovat rakkaudesta ja kunnioituksesta menneiden sukupolvien taitoihin ja luovuuteen. Tuotteet yhdistävät vanhan karjalaisen kirjontaperinteen tämän päivän teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaiseen heijastinkankaaseen. Tuotteet tehdään käsityönä Valkeakoskella.

Kulkee aina mukana

Helppo ja huoleton heijastin, joka pysyy takissa ja laukussa. Varma valinta sinulle, joka arvostat suomalaisen tuotteen kestävyyttä ja laatua. Myös liikelahjaksi räätälöitynä.

Heijastimet löydät verkkokaupastamme:

Heijastimet & Heijastavat tuotteet: Turvaa pimeään, tuiketta tielle!

Voimakkaasti näkyvät Kirjosillan heijastinrannekkeet ovat Suomessa Työterveyslaitoksella tyyppitarkastettuja ja ne ovat siten virallisia CE-merkittyjä heijastimia. Rannekeet täyttävät jalankulkijaheijastimia koskevan standardin EN 13356 vaatimukset. Näillä erotut!